Intervju med forsker fra IFFSF: Hva er svogerforskning?

tirsdag 17. mai 2011

7 nettressurser for svogerforskere


For en tid siden fikk IFFSF omtale på den nesten like framifrå bloggen Sonjas Ordentlige Blogg. Som en respons på denne omtalen fant vi i IFFSF ut at vi skulle presentere 7 nettressurser for svogerforskere. I tråd med mottoet: "Hvorfor gjøre idag det du kan få andre til å gjøre imorgen?" har seksjon for latskap, unnasluntring og kjipatriks fulgt sin vanlige prosedyre for innhenting av forskningsressurser ved å la resultatene komme til oss. (Gidder ikke unnasluntreren komme til fjellet, får fjellet komme til unnasluntreren.)


Nettressursene som kom til oss er følgende:

  1. Google Is Your Friend - Av og til hender det at man får spørsmål som man av hensyn til arbeidsmengden helst vil slippe å svare på.Heldigvis gjør GIYF jobben for deg!
  2. Graphjam - En positiv trend i tiden er den økende aksepten for å vise komplekse sammenhenger ved enkle grafiske fremstillinger. Et utmerket verktøy for forskningsformidling, helt i IFFSFs ånd!
  3. Opplysningskontoret - nettavis med aktuelle saker fra inn- og utland.
  4. Sloganmaker - Skriv inn IFFSF og trykk på knappen!
  5. Encyclopedia Dramatica - Egentlig en NotSafeForWork side, men så lenge vi ikke jobber vil det aldri bli et problem...
  6. Her slutter internett - Vi er helt enige her, unnasluntring gjør seg best IRL!
  7. The 7 Most Impressively Lazy Employees - Av åpenbare grunner tok det en stund å få ferdig dette innlegget. Vi måtte liksom finne noe som kunne være en verdig finale. Gleden var derfor stor da denne artikkelen kom rekende på en fjøl. Vi innser samtidig at vi fortsatt har mye å lære.


Og siden det er 17. mai idag, sier vi gratulerer med dagen fra unnasluntringsseksjonen, før vi blir hentet av privatsjåfør og kjørt til gratis lunch!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...