Intervju med forsker fra IFFSF: Hva er svogerforskning?

onsdag 8. april 2009

Kunsten å publisere

5 kommentarer:

  1. Øukidøuk. How’s this:

    This paper presents a revolutionary method (?) for delineating the socio-psychological aspects of linguistic attitudes in immigrant communities. Using closed-ended questionnaires the attitudes were measured to be highly ambiguous. Results show relative agreement with theoretical predictions and significant improvement over the previous absolute lack of research in this area. The work presented here has profound implications for future studies of linguistic attitudes in minority groups and may one day help solve the problem of social integration of immigrants.

    Integration, Linguistic discrimination, SPL (Social Psychology of Language).


    Tilbakemeldingar blir mottekne med takksemd.

    SvarSlett
  2. Jeg tror du er i mål! Særlig hvis resten av oppgaven er skrevet på en like overbevisende måte, med argumenter for det du har skrevet her. (Seriøst, jeg tror ikke jeg hadde løftet på mange øyenbryn hvis jeg hadde lest dette i et tiddskrift.)

    Tenk - alt man trenger er en tegneseriestripe. Hvorfor var det ingen som viste oss denne da vi tok metodeemne på master?

    SvarSlett
  3. Føler "ambiguous" er ei treffande nemning for resultata mine, men er ikkje sikker på om det er eit spesielt godt ord dersom ein vil overtyda nokon om verdien av undersøkinga...

    M.o.t. teikneseriestriper: trur kanskje du her har funne ei betre løysing enn Kvalitetsreforma på dagens problem med usjølvstendige og uvitande studentar som er funksjonelt analfabetar og ute av stand til å ta til seg kunnskap på eiga hand: Heile pensum som teikneseriestriper (evt. supplert med twittertekstar, der ein måtte føla det var føremålstenleg). Muleg dette må publiserast: "Konsentrert visuell framstilling som kunnskapsformidling - Nytenkande læringsmodellar for det 21. hundreåret." Bjutifull! Srsly.

    SvarSlett
  4. Oh hai, fantastisk abstract, srsly! Og den tittelen du foreslår for din avhandling om læring og tegneserier tror jeg lett kunne befunnet seg i et seriøst tidsskrift med respekt for seg selv.

    SvarSlett
  5. Jeg gleder meg som en unge til universitetet innser at de nytenkande læringsmodellane for det 21. hundreåret må innføres in undervisningen. :D Da skal jeg ta bachelor og master på nytt (for jeg antar at det da blir barnemat siden jeg er godt trent i tegneserielesing - men det er mulig at jeg kommer til å slite med twitteren).

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...