Intervju med forsker fra IFFSF: Hva er svogerforskning?

lørdag 7. november 2009

Seksjon for latskap, unnasluntring og kjipatriks

Det ble ved IFFSF for en tid tilbake opprettet en ny seksjon ved navn: Seksjon for latskap, unnasluntring og kjipatriks. At de innvolverte ennå ikke har publisert noe, henger sammen med seksjonens forskningsetiske verdigrunnlag. Jeg har hatt gleden av å følge prosjektet i noen grad, og har kommet frem til følgende mulige løsning på publiseringsproblematikken: kvadrert unnasluntring. Hvis man sluntrer unna unnasluntringen, blir det med ett mulig å få gjort noe. Dette forutsetter imidlertid at unnasluntringen først etableres som den normalt aktive tilstand. Meg bekjent er seksjonen først og fremst beskjeftiget med aktiv unnasluntring, så det er håp om at ders funn snart vil kunne bli publisert ved IFFSF.

4 kommentarer:

  1. Spørsmålet blir så om de ikke kan få blogging til å bli en del av sin unnasluntring. Men det er ellers et framifrå forskningsfelt:)

    SvarSlett
  2. For mange er jo blogging nettopp en unnasluntring, vi har registrert heftig økning i bloggevirksomhet i forbindelse med enhver eksamen eller innlevering f.eks. Men - når forskningsprosjektet er så nært knyttet opp til akkurat denne bloggen, så kan det jo være at forskerne (som forøvrig er -_-_-_-_-_- og én til som faktisk er så unnasluntrende at han ikke har giddet å melde seg på bloggen ennå) føler at det vil være det motsatte av unnasluntring å publisere. Så dette er et spennende prosjekt å følge med på! :D

    SvarSlett
  3. J og -_- har gjort noen nye oppd..... forts flg.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...